Benvinguts al nostre i a partir d'ara també el vostre bloc, esper que sigui un mitjà atractiu i eficient de comunicació entre vosaltres famílies i jo, la tutora dels vostres fills/es

dimecres, 19 d’octubre del 2011

Assistència

Cara d'en Bob EsponjaWalid ha trobat el seu nom!Ghofrane ens mostra el seu nomQuina alegria quan trobam el nostre nomDSC07308Patrick, dubte però el troba a la primera!
Saludam amb un bon dia!, i l'aferram davall el cartell que som a l'escolaMari Carmen, el seu nom és el més llarg.Iker, riu, que ho has fet molt be...Biel també troba al seu.Iker Morilla pensa, gira i ...troba el seu nom!
En Pedro saluda amb un ,bon dia!Josep ha estat atent i te ben localitzat el seu nom.Pau també l'ha trobatJoan, saluda a la càmara.Guillem concentrat amb cercar el seu.
Sunny....ja l'he trobat!El torn de n'Adrià.Ja l'ha trobat en Guillem!El nom d'en Marc feia de braç del Bob.Isabel Cifre el te ben localitzat.Paula, ja ho has pensat be?

Assistència, un álbum en Flickr.

Cada matí, sobre les 9'15h preparam el coixí damunt la retxa vermella del rotllo per fer l'activitat del bon dia i assistència. El que feim és posar els cartonets amb el nom fent una forma o dibuix enmig del rotllo, avui és en Bob esponja, na cati ens dóna uns minuts de concentració per localitzar el nostre nom i després els giram cap per avall, i un darrera l'altre treballant la memòria i percepció visual ens hem d'enrecordar on és i giram a veure que passa,.........quina alegria de veure que si és el nostro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada