Benvinguts al nostre i a partir d'ara també el vostre bloc, esper que sigui un mitjà atractiu i eficient de comunicació entre vosaltres famílies i jo, la tutora dels vostres fills/es

dissabte, 28 de gener del 2012

Na Paula Corona cel.lebra el seu sant!

El passat dijous 26, na Paula Corona va dur un pastís per cel.lebrar el seu sant. El matí a la rotllana en xerrem i na Cati ens explica que és el dia de totes les Paules, així que tots pensem amb les Paules que coneixem, na Paula Cerda, la mama d'en Joan, na Paula de 2 anys, na Paula de 5 anys,... A totes elles MOLTS D'ANYS!
Però ens surgeix un conflicte, quan hem d'entendre que no fa 4 anys (com en Guillem o Pedro de la setmana passada)i per això no la podem fer bufar, ni posar-li la corona dels aniversaris, ni posar la seva foto a davall el pastís de 4 anys del taulell.. Però na Paula Corona diu que te la solució,... no pot bufar els 4 anys, però si que en te tres d'anys i per això pot bufar tres espelmes, a tots ens pareix bé i així ho fem. La corona no la podem fer, però si pintar a les dues Paules de princeses!Així que tots ajudem:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada